Verhalen spinnen lezen

Hieronder zie je het leesschema van Verhalen Spinnen. Elk blokje staat voor een hoofdstuk van een verhaal. Als je op een blokje klikt, verschijnt onder het leesschema dat hoofdstuk. Als een blokje nog grijs is, moet dat hoofdstuk nog geschreven worden. Om één verhaal te lezen, volg je de pijlen en de kleuren in het leesschema. Elk verhaal krijgt zijn eigen kleur.  Je kunt het lezen of de video bekijken waarin de schrijvers  hun hoofdstuk voorlezen.

Onderin het leesschema zie je bij elk verhaal open staan. Als je hierop klikt, krijg je alle hoofdstukken van dat verhaal op een rijtje te zien in een pdf-bestand. Je kunt dan het hele verhaal achter elkaar lezen. In het gekleurde schema, bovenaan elk hoofdstuk, zie je welke lijn er wordt gevolgd. Je kunt het hele  verhaal ook uitprinten.

Video bekijken
Klik op de zwarte pijl om de video te starten. Op de video zie je de schrijvers hun hoofdstuk voorlezen. Aan het eind van deze video kun je doorklikken naar het vorige of volgende hoofdstuk of de video opnieuw bekijken. 

 

                         
Hoofdstuk 1                        
   
                 
Hoofdstuk 2
19-11-2006
                       
   
 
             
Hoofdstuk 3
26-11-2006
                       
   
 
 
         
Hoofdstuk 4
03-12-2006
                       
   
 
 
 
     
Hoodfstuk 5
10-12-2006
                       
   
 
 
 
 
 
Hoofdstuk 6
17-12-2006
                       
                         
    Het koffertje van Sluimer   Verhaal 2   Woonbootproblemen   Avonturen van Jordi en Sarah   De dans van de verliefde paprika   Wie zijn de daders?


Het koffertje van Sluimer - Hoofdstuk 4 - Neergestort in Tropisch Woud

hoofdstuk_4_verhaal_1_Groepje_Danny.jpg

Neergestort in Tropisch woud.

Jordy en Sarah lopen door het bos.
“Kom we gaan naar de boomhut.”
Sarah zegt: “Ik heb het gevoel dat iemand ons achtervolgt.”
Ze kijken achterom maar ze zien niemand. Dan lopen ze verder richting de boomhut. Om de minuut kijken ze achterom maar ze zien niks.Dan komen ze bij de boomhut en klimmen via de gammele touwladder omhoog. Als ze boven zijn zien ze dat daar James Bond zit. Hij zit in een lange regenjas en een pistool die hij niet trok.
Intussen zitten Robbie, Fabries en Sluimer te vergaderen over hoe ze het sleuteltje kunnen afpakken. Robbie zegt: “Ik heb een ide. Ik geef een concert en dan vraag ik of ze naar voren willen komen, dan pakken we de sleutel.”
“Dat vind ik een goed plan”, roepen Fabries en Sluimer in koor. Ze roepen dat zo hard dat Joppe dat kan horen.

Op de televisie zien Jordy en Sarah James Bond weer. Die zegt dat Robbie een concert geeft. Daar willen ze alle drie naar toe. James Bond Betaald de tickets en zorgt voor vervoer. Een paar dagen later is het dan zo ver. Ze vliegen met James Bond zijn Privé jet. Ze geven de kaartjes af en lopen naar binnen. Door het gordijnziet Sluimer datde drie binnen komen. Maar hij herkent de volwassene niet. Intussen begint het concert. Robbie begint te zingen. In de pauze gaan ze wat eten en drinken. Dan vraagt Robbie aan Sarah en Jordy of ze naar voren willen komen. Dan proberen de drie slechteriken het kettinkje af te pakken. Uiteindelijk lukt het niet. Sarah en Jordy rennen weg met James Bond voorop. Ze lopen naar de privéjet en stappen allemaal in, stijgen op en vliegen weg. Ze vliegen al een half uur. Jordy vraagt:
“Waar zijn we nou??”

“Boven het Tropisch regenwoud,” antwoordt James Bond.
Er gaat een alarm af dat de kerosine op is.
“Shit we storten neer, help!”
Ze vallen met een noodgang neer maar overleven het allemaal.
“De vliegende sinterklaasjes storten neer in het apenbos”, mompelt Jordy. Opeens horen ze gebrul uit het bos. Twee zwarte panters lopen op hen af.
Sarah schreeuwt:,, We worden…

Danny Boverhof , Bonne van der wal , Enya Haveman ,Ymke Kodden en Patrick SnoekenHet koffertje van Sluimer Hoofdstuk 3

Het koffertje van Sluimer - Hoofdstuk 4 - Neergestort in Tropisch Woud
Geschreven door Danny Boverhof , Bonne van der wal , Enya Haveman ,Ymke Kodden en Patrick Snoeken
Het koffertje van Sluimer Hoofdstuk 5