Verhalen spinnen lezen

Hieronder zie je het leesschema van Verhalen Spinnen. Elk blokje staat voor een hoofdstuk van een verhaal. Als je op een blokje klikt, verschijnt onder het leesschema dat hoofdstuk. Als een blokje nog grijs is, moet dat hoofdstuk nog geschreven worden. Om één verhaal te lezen, volg je de pijlen en de kleuren in het leesschema. Elk verhaal krijgt zijn eigen kleur.  Je kunt het lezen of de video bekijken waarin de schrijvers  hun hoofdstuk voorlezen.

Onderin het leesschema zie je bij elk verhaal open staan. Als je hierop klikt, krijg je alle hoofdstukken van dat verhaal op een rijtje te zien in een pdf-bestand. Je kunt dan het hele verhaal achter elkaar lezen. In het gekleurde schema, bovenaan elk hoofdstuk, zie je welke lijn er wordt gevolgd. Je kunt het hele  verhaal ook uitprinten.

Video bekijken
Klik op de zwarte pijl om de video te starten. Op de video zie je de schrijvers hun hoofdstuk voorlezen. Aan het eind van deze video kun je doorklikken naar het vorige of volgende hoofdstuk of de video opnieuw bekijken. 

 

                         
Hoofdstuk 1                        
   
                 
Hoofdstuk 2
                       
   
 
             
Hoofdstuk 3
30-11--1
                       
   
 
 
         
Hoofdstuk 4
30-11--1
                       
   
 
 
 
     
Hoodfstuk 5
                       
   
 
 
 
 
 
Hoofdstuk 6
30-11--1
                       
                         
    Verhaal 1   Verhaal 2   Verhaal 3   Verhaal 4   Verhaal 5   Verhaal 6


Verhaal 1 - Hoofdstuk 6 - Hoofdstuk 6

Happy end

Het was…, het was…, Toen riep Henk: Oh Rosemary, ik heb je al jaren gezocht. Waar was je. Nou, ik dacht dat je verliefd was op Samantha. Nu je het zegt… RENNEN SAMANTHA KOMT ER WEER AAN!!!!! En ze renden weer weg. Hier zo in de bosjes zei ik. Mijn hard bonsde in mijn keel. Gelukkig ze rende voorbij. NATUURLIJK BEN IK OP JE EN HELEMAAL NIET OP SAMANTHA je hoeft niet zo te schreeuwen hoor ik ben niet doof riepen ik en Rosemary tegelijk oké. Maar Rosemary wil je met me trouwen?? Natuurlijk wil ik met je trouwen. Toen zei ik: wat romantisch!!!Maar eerst ga ik naar Louis want die zit in de gevangenis en ik wil graag naar hem toe.

Even later……

Hallo mogen we ook even naar Louis, nou eventjes dan want het bezoekers uur is al bijna om. oké bedankt zegt Henk.Ze kwamen bij Louis aan Henk zei hoi hoe is het? Gaat wel ik moet een jaar in de bak zitten heeft de rechter gezegd. Oké doei we moeten weer gaan doei doei

Toen we thuis waren zei Rosemary wanneer versturen we de uitnodigingen? Henk antwoorden: Het moet een knalfeest worden dus met SUPER MOOIE UITNODIGINGEN!!!! En ik ben daar heel goed in dus zal ik ze maken. Die avond  gingen we een potje kaarten en ik won natuurlijk. Toen keek Henk op de klok. Wat!!! Is het al zo laat? Je moet nu naar bed en ik ga de uitnodigingen maken. Dat deed ik want ik was heel moe.


 Die week zijn we bezig geweest met de trouwdag van Henk en Rosemary.

Maar gelukkig zijn we ook nog een dag naar een pretpark geweest, dat was vet cool en heel leuk.

21 juli gaan Henk en Rosemary trouwen. Twee weken van tevoren gingen ze de trouwjurk van Rosemary uitzoeken, en natuurlijk het pak van Henk. (en ik moest meeLL)

toen dat allemaal klaar was duurde het nog maar een week Henk en Rosemary werden er heel zenuwachtig van, er kwamen 82 mensen heel veel dus.

 

De dag brak aan. Rosenary en Henk hadden bijna niet geslapen van de zenuwen. Ze hadden er wel super veel zin in. Eerst gingen ze in het gemeentehuis trouwen en `s avond gingen ze in de kerk trouwen. Het was allebei heel gezellig. Om 7 uur begon de receptie

Rosemary & Henk sukkel leefden nog lang en gelukkig

(en ik natuurlijk ook)

   

Dit verhaal is gemaakt door : Laura Siebring & Marijke Wouters

Dit verhaal is verder geschreven op verhaal 1

 Verhaal 1 Hoofdstuk 5

Verhaal 1 - Hoofdstuk 6 - Hoofdstuk 6
Geschreven door Marijke Wouters en Laura