Verhalen spinnen lezen

Hieronder zie je het leesschema van Verhalen Spinnen. Elk blokje staat voor een hoofdstuk van een verhaal. Als je op een blokje klikt, verschijnt onder het leesschema dat hoofdstuk. Als een blokje nog grijs is, moet dat hoofdstuk nog geschreven worden. Om één verhaal te lezen, volg je de pijlen en de kleuren in het leesschema. Elk verhaal krijgt zijn eigen kleur.  Je kunt het lezen of de video bekijken waarin de schrijvers  hun hoofdstuk voorlezen.

Onderin het leesschema zie je bij elk verhaal open staan. Als je hierop klikt, krijg je alle hoofdstukken van dat verhaal op een rijtje te zien in een pdf-bestand. Je kunt dan het hele verhaal achter elkaar lezen. In het gekleurde schema, bovenaan elk hoofdstuk, zie je welke lijn er wordt gevolgd. Je kunt het hele  verhaal ook uitprinten.

Video bekijken
Klik op de zwarte pijl om de video te starten. Op de video zie je de schrijvers hun hoofdstuk voorlezen. Aan het eind van deze video kun je doorklikken naar het vorige of volgende hoofdstuk of de video opnieuw bekijken. 

 

                         
Hoofdstuk 1                        
   
                 
Hoofdstuk 2
08-03-2010
                       
   
 
             
Hoofdstuk 3
15-03-2010
                       
   
 
 
         
Hoofdstuk 4
22-03-2010
                       
   
 
 
 
     
Hoodfstuk 5
29-03-2010
                       
   
 
 
 
 
 
Hoofdstuk 6
07-04-2010
                       
                         
    Een vreemd kamp   verhaal 2   Verhaal 3   Op kamp naar Australië?   Verhaal 5   Verhaal 6


Op kamp naar Australië? - Hoofdstuk 6 - Optijd of niet?

Het was nog ongeveer anderhalf uur vliegen. Henry was nog niet bijgekomen, ze waren bang. Jeff zette zijn mp3 op en luisterde naar de muziek, maar opeens bedacht hij dat hij de taal nog moest leren! Hij zette zijn mp3 weer uit en pakte het papier en begon te leren, maar zijn gedachten waren telkens ergens anders. Meester Jos sliep en Nikki is erg geconcentreerd. Jeff oefende maar en oefende maar. En opeens hoorde hij een gil:
‘YES!!!’
Het was Nikki.
Jos: ‘Wat is er?’
Nikki: ‘Ja we zijn er!’
Meester Jos keek meteen naar Henry die nog steeds niet bijgekomen was. Meester Jos ging naast Nikki zitten, Nikki is aan het landen.
Jeff werd gebeld door zijn vriend Max, hij was vrolijk en wou kletsen. Jeff: ‘Nu even niet Max.’
Max: ‘Huh hoezo?...’
tuut,tuut,tuut....... Jeff had opgehangen. Max maakte zich zorgen en besloot naar Jeff zijn ouders te gaan. Hij belde aan, DING DONG!... De deur ging open. Max begon te praten. Hij vroeg aan Jeff's moeder of hij even op de computer mocht, en dat mocht. Hij typte het in op de computer en liet zien dat er dus helemaal niets te vinden was op het internet. De ouders van Jeff begonnen zich nu ook zorgen te maken, maar het was al laat en Max was alweer naar huis gegaan. De ouders ging naar bed het was 11 uur maar in Australië is het 8 uur ‘s morgens. Jeff,meester Jos en Nikki zaten in een hotel, Henry zat nog steeds vastgebonden in het vliegtuig. Ze gingen naar de Uluruberg en toen ze er waren vroegen ze alles aan de mensen die daar waren, maar het was allemaal gelogen, behalve van dat kind. Maar dat was niet Jeff dat was dus iemand anders die morgen zou komen....

(3 dagen later)
Nikki, meester Jos en Jeff waren nog steeds in Australië. Jeff had zijn ouders gebeld en had alles verteld. Hij zou morgenavond gaan vetrekken. Maar ze deden de laatste dag nog allemaal leuke dingen met elkaar. Stiekem vond Jeff  Nikki een beetje leuk, ze gingen zwemmen en toen gebeurde het; Jeff zoende Nikki en de zoen duurde best lang. Jeff vroeg Nikki verkering en Nikki zei: ‘Ja!’
Nikki, Jeff en meester Jos gingen de politie waarschuwen. Toen zat Henry nog steeds in het vliegtuig. De politie kwam naar het vliegtuig en nam Henry mee. Henry probeerde te liegen tegen de politie maar meester Jos had alles op band. Henry moest 5 jaar in de gevangenis...

(5 jaar later)
Henry was vrij en wou wraak nemen op Nikki, Jeff en meester Jos.... Nikki en Jos hadden ook geen verkering meer.... Jammer voor Henry maar die kon Nikki, Jeff en meester Jos nooit meer vinden!

                               

                            Op kamp naar Australië? Hoofdstuk 5

Op kamp naar Australië? - Hoofdstuk 6 - Optijd of niet?
Geschreven door Berber en Mesud van: O.B.S De goudvink.